Restauranger


Praia Dél Rey

Marriott hotell har tre restauranger,: fine dining, buffé med olika tema varje kväll samt Pub meny vid baren i entrén. Golfklubben har restaurang,12.00 - 22.30, samt en italiensk restaurang i Beach Front.

Baleal

Trevliga Surf Lodge är värt ett besök. (Där börjar dessutom promillevägen, grusväg genom jordbruksområdet som går direkt till vårt hus. )
Mittemot Surf Lodge finns ett litet Sushi ställe. Ryktet säger att det är Portugals bästa. Vi har varit där en gång och det var mycket bra.
Lägre ner längs gatan ligger Republicas Das Lagostas, en fisk och skaldjursrestaurang.

Serra del Rey

Serra del Rey är vår närmaste by. Där finns cafe´/bageriet/vinotek som har wifi och öppet 07.00 till 23.00.
Strax intill golfbutiken Atlantico Golf ligger Restaurang Tribeca, trevligt ställe med goda fiskar. Granne med Supermercadon ligger Pizzerian som har all sorts mat. Det är stort,trevlig och billigt. Perfekt om man är många. Ryktet säger att Pizzorna håller hög klass.

Ferrel 

När ni åker från Praia och kommer till T korset, tar ni vänster kommer ni till Serra del Rey. Om ni istället svänger höger åker ni mot Baleal. Innan dess kommer ni till byn Ferrel. På höger sida längs med huvudgatan ligger ett litet ställe , Cantina de Ferrel, italiensk mat, gott, prisvärt, enkel stil med träbänkar. Är nog bra att förboka. Har bara sex bord. www.cantinadeferrel.com. 

Här finns också köttrestaurangen Moo, höger sida vid torget. Drivs av f.d. krögare på golfrestaurangen. Gott rykte.

Peniche


Peniche har mängder av fiskrestauranger  men vi har bara provat Mirandum än så länge. Ett enkelt familjedrivet litet ställe men verkligen mycket trevligt. Vi valde deras skaldjursfat som var bland det bästa vi smakat. Mycket gott och prisvärt. De har även egna hemmagjorda desserter. Ligger på Rua Herois do Ultramar. Jag har satt ett visitkort på anslagstavlan om du vill ringa och boka.
804
810