Huset CasaLola

Huset ligger 8 mil nordväst om Lissabon,ute vid kusten, strax norr om den gamla fiskebyn Peniche. Huset ligger på golfresorten Praia Dél Rey intill Marriott Hotel med utsikt över golfbanans hål nr 10

Info

Huset är byggt 2005, ett s.k Town House ihopbyggt i en rad med 6 hus. Övervåningen har tre sovrum, tre balkonger, två WC med dusch. Bottenvåning har allrum med öppen spis, kök, WC, stort förrådsrum, där det också finns en bäddsoffa. Det finns tvättstuga, fullt utrustat kök med diskmaskin, ugn, kyl/frys, micro, vattenkokare, brödrost m.m.  Uteplats med kolgrill, bord och stolar, solstolar. Sex personer bor bekvämt i huset.

Övrigt
  • Gemensam pool 10 x 20 meter.
  • Huset har en WIFI Hotspot, Vodafone. Ladda surf kan göras i Vodafones butik på flygplatsen, öppen 8 – 22, ladda på telnr 921289153 eller köp ett nytt Simkort utifall Vodafone har något erbjudande. Starta och ladda routern när du kommer till huset, kod till nätverket står på routern och på anslagstavlan. Både golfklubben och Marriott Hotell har fritt wifi. Alternativ två för wifi är att ta med routern till Vodafones butik i Caldas. Den ligger inne i supermercado Leclerc som är en stor bra matbutik. Lätt att hitta till, stor parkering framför. Där hjälper dom till att få fart på routern. Två veckors surf kostar ca 15€.
802